fredag 12 december 2008

Kalle värmer upp!














Pojkarna gör sig fina för att gå på Lucia-konsert på Annegårdens förskola! Henrik har en del att leva upp till då Maja berättade på samlingen att det är hennes pappa som är den nya Jesus (Nuevo Jesús - född på julafton 1970). Fröknarna var lite förvånade men verkade köpa denna nya okända upplaga av Skapelseberättelsen. I morgon ska han även kullkasta alla teorier i dagisets vatten-tema (vad flyter och vad sjunker) då han ska gå på vatten!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har alltid vetat att det var något specellt med Henrik

Johanna Wong sa...

Ha,ha,ha!!! Ja, då har han lite att leva upp till! Och tänk att man känner självaste Jesus, inte illa så här i juletider. Ni kanske ska vänta att berätta sanningen för barnen tills de blir lite större?

Anonym sa...

Jag är helt säker på att det stämmer, det krävs en Jesus för att tämja min syster;) Puss på er, nu ses vi snart!

Anonym sa...

förresten, snart är väl nuevo Henrik så smal att han kan gå på vatten. Önskemål från götet: Före och efter bild, a la Anna skipper;)

Anonym sa...

Det var Henriks "värdfamilj" i Quito som kallade honom Nuevo Jesus och sedan dess har det varit ett stående skämt i åtminstone min del av släkten. Maja har inte riktigt koll på vem den "riktige" Jesus var men enligt fröknarna på dagis såg hon lite fundersam ut när de pratade om allt som han gjorde. Hon har aldrig sett Henrik mångfaldiga fisk och bröd och så....