torsdag 19 mars 2009

Vårt liv i lådor!


















Idag när vi kom hem var hela huset nerpackat i lådor. Perfekt tillfälle att "äta ute". Eftersom Henrik var i Göteborg på jobb var barnen i majoritet och det blev givetvis McDonalds.














Kalle har redan lärt sig att älska strips och bernaise-dip men idag upptäckte han att även äpplebitar går bra att dippa. Mycket bra tycker jag med tanke på diskussionen tidigare idag på hans utvecklingssamtal. Då undrade nämligen dagisfröken om jag inte tyckte att de skulle stoppa honom när han hade ätit två stora lunchportioner och ville ha en tredje? Eller åtminstone bara ge honom grönsaker. Huruvida de på dagis har dipsås till grönsakerna framgick inte.


















Omtänksamma flyttgubbar!

2 kommentarer:

Hassel sa...

Bra Kalle! Man vet aldrig när vinterkräksjukan kan slå till och då är det bra att ha lite reserver! Äpple och bea, låter som en härlig kombo. Kramar från faster H som lunchar på mos och korv i samma gourmetanda

helena sa...

Låter som något kocken Per Moberg kanske skulle kunna laga till. jag tycker det tyder på långt framskriden gourmet-talang. Skickar en massa kramar mitt i flytten, vi ses snart!