tisdag 5 maj 2009

Madrid i alla väder
















I lördags körde vi upp i bergen och besökte Madrids närmaste skidort, Valdesqui. Den ligger ca 7 mil ifrån Madrid och på ca 1800 m höjd. Det var inga enorma snömängder men det räckte gott och väl för de få entusiaster som ännu inte gett upp för säsongen. Kalle såg nästan chockad ut över att se snö igen. Minnet är onekligen kort.














Vädret i övrigt kunda man ju inte klaga på. Vi passade på att göra ett stopp i närmaste bergsby där Juan Carlos (vars bror bor i Gislaved) hade ett lunchhak! Trots att vi för en gång skull stötte på en spanjor som faktiskt kunde något annat språk än spanska (typ 10 artighetsfraser på svenska) var det som vanligt en stor överraskning vad som fanns på tallrikarna när de kom in.















Väl tillbaka i Madrid igen kunde kontrasterna inte varit större!

2 kommentarer:

Karin sa...

Hahaha! Det här inlägget hade jag totalt missat. Jag hade redan glömt servitören med bror i Gislaved & jag undrar vad Martin kommer att säga när han ser sitt ostbågeliknande dyk förevigat till allas beskådning på er blogg? Men hey, what are friends for?

Familjen Ringdahl sa...

Jag tycker att han behöver äta upp sig! Tur att han och Henrik inte hamnade på samma bild. Helan och Halvan hade fått konkurrens!