måndag 6 juli 2009

Sommaridyll














Vid en första anblick ser denna bild ut som en sommaidyll. Två små barn leker i ett dike och i bakgrunden vajar sädesfälten. Det man inte ser är att de små barnen sitter i ett dike precis brevid E6 mellan Göteborg och Malmö och att deras mamma i telefonen försöker förklara för Volvo Assistans att två små barn inte kan vänta på en bärgningsbil i nästan 2 timmar. Hur som helst kunde de det och det gick faktiskt hyfsat bra även för mamman. Efter 3 dygn i isolering är jag rätt bra på att hitta på lekar åt uttråkade barn! Vi har nu också anmält oss som frivillig test-familj av alla möjliga produkter eftersom vi ofelbart drabbas av alla tänkbara konstruktionsfel.

4 kommentarer:

helena sa...

vad hände med bilen? Är det någon som fixar alla typer av katastrofer så är det du! Kram helena

Ulrika sa...

Nåt med bränslepumpen som tydligen har drabbat hundratals Volvo-bilar av just den årsmodell vi har under värmeböljan förra veckan. Nån ventil som inte tål värme utan lossnar och då får man bensinstopp!!! Nu är den lagad och rullar fint igen...

Fam Nordfeldt (Anja, Johan, Oscar & Axel) sa...

Stackare!!! Vilka uthålliga barn du har! Nästa bilköp får väl bli en SAAB!

Anonym sa...

Det är inte sant, men ni är tappra! Hoppas ni har det supermysigt och vilsamt på Orust. Vi hade besök av kusinerna från landet igår, trevligt!
/Helena