söndag 19 april 2009

Dressed for success!


















Alla spår ju att Kina ska bli världens största ekonomi inom något decennium och vad det gäller demokrati och mänskliga rättigheter verkar de ju också vara på frammarsch....nåja, en sakta lunk åtminstone! Detta var inte meningen som någon kritik mot Kinas politik utan vi ville bara tacka så himla mycket för den fina klänningen som Masso och Bella skickat till Maja!!! Nu är hon redo för de stora utmaningarna och den första blev Matildas prinsesskalas igår!

2 kommentarer:

Johanna Wong sa...

Wow!!! Den är ännu snyggare på än jag kunde föreställa mig! Vilken skönhet, och vad passande att Maja var bjuden på ännu ett prinsesskalas. Vi försöker shoppa så mkt som möjligt för att ta Kinas ekonomi ytterligare ett snäpp högre på världsekonomistegen. Önskas det fler klänningar så hojta bara till!

Marcel sa...

Det är mycket som ännu inte är känt vad gäller blomningen hos bambu....Det är fortfarande en allmänt spridd uppfattning att alla bambu-arter dör efter blomningen och att individer av samma art blommar samtidigt över hela sitt utbredningsområde, men detta är en kraftig förenkling av bambublomning som är komplext fenomen. Det är t.ex. vanligt att bara vissa bamburör blommar och dör efter frösättningen, medan resten av plantan lever vidare. Det finns även bambu med fullständig blomning (hela plantan, d.v.s. alla rör, blommar) där individens ovanjordiska delar vissnar ned och till synes dör, men efter något år återhämtar sig växten...

http://www.bluesage.se/assets/pages/bamboopresentation4.htm

Trädgårdshomeopaten