söndag 24 januari 2010

Majas kalas












































Det går lite lång tid mellan gångerna jag lägger in bilder så nu har Maja hunnit ha födelsedagskalas. Inget prinsesskalas den här gången men eftersom de flesta verkar gilla att klä ut sig fick man göra det om man ville. För Maja själv var klädvalet givet då hon fått en "riktig Kina-klänning i siden" av Marcel när han var i Lund och jobbade förra veckan! Hon fick även en pyjamas så nu är det Kina dygnet runt! Vilken succee!

3 kommentarer:

Johanna Wong sa...

Vad kul att kina är på modet bland småtjejerna i lund! Vill Maja kanske ha lite pinnar att äta med nu när hon verkar ha anammat kulturen? Eller kanske en glos-bok så att ni kan träna fraser vid middagsbordet? Vill ni ha hjälp med uttalet kan ni ju alltid slå en signal(!)

Fint kalas med fin tårta. Kan det möjligtvis vara en prinsesstårta?

Kram på er i kylan!

Ulrika sa...

Kina är superhett!! Det enda som är hett här faktist - i morse var det minus 11 grader. Tur att de fixat våra vattenledningar annars hade vi legat illa till igen.

Maja behöver Isabellas hjälp med att tyda några tecken på en...tja, jag vet inte riktigt vad det är men nån slags träram som Henrik vid något tillfälle fått i "jobbpresent" av någon kund i Kina. Hon väntar otåligt!

Johanna Wong sa...

Såg precis på den mycket bra namnsdags-rutan här bredvid att det idag är ingen mindre än lille KALLES dag. Skickar över en kram från alla oss till namnsdagsbarnet. Kommer detta firas lika stort som "Olle-dagen" vi fick läsa om på bloggen i somras?

Hej hopp från fam Wong