söndag 25 april 2010

Lyx!!














Det här kan tyckas vara en udda bild att lägga ut på en blogg men för mig betyder denna toalettstol otroligt mycket! Den är förvisso inte inkopplad ännu men den vittnar om en framtid utan utedass - eller som Henrik skulle ha sagt: en framtid utan att behöva tömma ett utedass! Vårt utbygge ute på Orust börjar verkligen ta form! Förra helgen var vi där och målade och spacklade och denna helgen har Henrik varit där själv och jobbat. Byggfirman gör ju det mesta men tanken är att vi ska måla (fasad och invändigt), tapetsera, lägga golv och göra en altan. För oss är detta mycket nog men som tur är har vi ju flera händiga personer i släkten som räddar oss!!!! Tack för det!!

3 kommentarer:

Karin sa...

Åååååå, vilken fin toastol! Den ser helt underbar ut! Jag förstår om ni ser fram emot att inviga den. Vad roligt det måste vara att "nya" sommarstugan börjar ta form. Ni är duktiga!

Johanna Wong sa...

Tjusigt! Ert lilla sommarhus har ju förvandlats till en riktig herrgård nu! Större än vårt "riktiga" hus i Barsebäck iallafall. Det ser jättefint ut på bilderna! Ser fram emot att kunna våldgästa er i sommar...

Kram!

Ulrika sa...

Ni är alla välkomna att komma och prov-kissa till sommaren!!!