söndag 11 april 2010

Trädgårdshelg































I helgen har vi försökt vara duktiga och "vårstädat" vår trädgård. Vi har hört att det är tid att beskära träd och buskar och det gjorde vi! Av vinrankan återstår nu bara en fjärdedel! Kanske inte helt enligt trädgårdsmästarens instruktioner men den såg ändå inte så frisk ut så vi får väl se vad som händer! Till barnens stora lycka tog vi även fram trädgårdsmöbler och vår grill, som invigdes! "Ja, någon måste ju vara först!" sa grannen syrligt efter att ha blivit halvt rökförgiftad av sur gammal grillkol!

2 kommentarer:

Johanna Wong sa...

Vad härligt att kunna knäppa grannarna på näsan! He,he! Men att beskära den där vinrankan var nog inte så lyckat. Det gör man på vintern... Fast den kanske tar sig ändå, under har ju skett förr!

Bilderna får en iallafall att längta efter skånska våren och trädgården hemma. Suck, denna tiden känns det lite jobbigt att bo i lägenhet med dammig uteplats och usel jord. Marcel får passa på att pilla i jorden för oss båda under veckan som kommer. Har hört att det vankas koreanskt? Låter gott!

Kram på er!

Ulrika sa...

På vintern ja, det har du nog sagt en gång tidigare ja.... Pust och stön! När vi för en gång skull får något gjort så var det förgäves!

Har även fått skäll av min man för att jag lagar koreanskt. "Marcel vill väl inte ha asiatisk mat när han kommer till Sverige fattar du väl!!" Borde jag förstås förstått...så i morgon blir det väl....pizza kanske? ;)