måndag 17 maj 2010

Äntligen!

När jag var på fotbollsmatch i USA för ganska länge sedan var jag i bild i TV säkert 5 minuter medan de läste upp övriga resultat. Det var ju så Pamela Anderson blev upptäck så döm om min förvåning när ingen hörde av sig!!!! Nu har jag i alla fall just blivit erbjuden min första filmroll! Men trots att det faktiskt gällde en huvudroll tackade jag nej. Jag kände nämligen att en informationsfilm om Ystads BB inte riktigt var snabbaste vägen till Hollywood....

9 kommentarer:

La vida en Madrid! sa...

Nej, kanske inte. Du ser ju hur det gått för mig trots huvudrollen i en informationsfilm om vårdgymnasiet. Man kan knappast kalla mig för moviestar... Hur mår magen? Inte många veckor kvar nu! Stor kram.

syster yster sa...

Förstår dig de hade liksom blivit för mycke fokus på den ursnygga gravida mamman och alla andra gravida hade fått dåligt samvete..
Du får vänta tills de börjar filma Lundafruar:)
Love u!

Ulrika sa...

Javisst ja, det inforfilmen hade jag glömt. Den hade ju dessutom en detaljerad story! Kan nästa kalla det familjedrama istället för infofilm. Finns den att ladda ner någonstans?! ;)

Magen mår rätt bra och bebis levereras enligt OP-planerna den 1 juli!

Johanna Wong sa...

Vi har bokat biljetter hem den 1a juli så det blir ju perfekt! Ska vi ta oss direkt till bb från flyget eller föredrar du besök i hemmet? Annars hade det väl varit festligt om jag och barnen droppat in på en liten spontavisit, fulla med flygplansbakterier, eller...?!

Kram!

Ulrika sa...

Om jag inte missminner mig så kom jag på spontan efterfest (efter en fest med mitt fotbollslag) till BB sådär vid 3-snåret på natten bara några timmar efter att Massimo hade fötts - så jag bjuder gärna igen! ;) Morfin finnes men bring your own booze! Tyvärr får man ju inte ta emot besök medan man är kvar på 44:an men vi kan säkert smuggla in er alla!

sara sa...

Hurra, ett julibarn! En kräftunge. Jag hoppas dock innerligt, liksom min far, att pyret är snäll mot sin mamma och dessutom sugen på att fira sin sista vecka i bulan med jordgubbstårta vid havet.

Vi planerar förresten fest i helgen i lundells tidiga sjuttiotalsanda, dvs bryta konventioner, spela munspel, bränna bhar och dricka billigt rödtjut och mörk rom i tre dar.. sugen?

Kramar!
Sara

Ulrika sa...

Sara, munspel och brända BH:ar låter ju precis som jag. Du kan vara entusiastisk du som föddes 20 år senare.... ;) Jag får nog hålla mig till cirkus och Barneval med Kalle. Men midsommar satsar jag på!!!

sara oldie goldie nygren sa...

hualigen, det svindlar när du säger sådär. 20 år.. nästan hela mitt liv! jag tänker ju att du är en poolare.. undrar om det är du som inte blir äldre eller jag som är en kärring redan från början!?

nu säger vi att det är det tidigare och så kniper vi om det här i framtiden, deal?

Fam Nordfeldt (Anja, Johan, Oscar & Axel) sa...

Men var det inte så Gudrun Schyman blev känd? Genom en förlossningsfílm? Tänk att bli så känd som Gudrun Ullis.....
Vad skulle du göra på informationsfilmen? Ligga på operationsbordet och bli snittad?