måndag 24 maj 2010

Tjejhelg




















































Det är inte klokt vad de blir stora fort, barnen! I helgen var Maja på egen semester! Hon följde med Henrik som skulle till skulle till Göteborg för att springa Varvet och hoppade av hos moster Lisa för en tjejhelg med bl.a Lisebergsbesök. Det var första gången hon sov över alldeles ensam hos någon annan än mormor-morfar/farmor-farfar så det var förstås lite läskigt men det hade gått jättebra! Liseberg var förstås helgens höjdpunkt och utrustade med varsitt åkpass hade de åkt alla de läskigaste attraktionerna gång på gång! Tur att man har unga syskon!!! Fast baksidan är ju att det verkar dröja innan mina syskon skaffar några barn så tanken på att jag någonsin kommer att få lov att agera "kul moster" är väl bara att glömma!

1 kommentar:

moster sa...

Efter en helt underbar tjejhelg så har jag spenderat morgonen hos akuttandläkaren, för gammal för sockervadd visa de sig...
Igår fick jag tillbaka Kenzo med en kal fläck på pälsen efter att morfar hade passat, hoppas Majas kala fläck på huvudet inte syns lika tydligt;)Så kan de gå när man e stor och modig nog för bergbanor!