torsdag 17 mars 2011

På semester

Så kom vi då äntligen iväg på vår efterlängtade semester. Efter många och långa diskussioner flög vi iväg till Florida och jag måste säga att hittills känns det som om vi gjorde helt rätt val! Jag älskar verkligen USA och även om man ibland mår illa av den glättiga ytan är det verkligen ett "land of opportunities", i flera bemärkelser.

Vi började i Miami för att fira födelsedagar och försöka komma in i rätt tidszon. Så här i efterhand var vi lite väl optimistiska. Att Emil sov i sin vagn på restaurangen på kvällen var ju inte så konstigt men att de andra två i princip låg vid bordet och lite förstrött gnagade på några chicken fingers (som de för övigt ätit varenda dag sedan dess) kändes inte helt optimalt.

Hur som helst, South Beach är fantastiskt och nästa gång (?) måste vi stanna längre!





















































Det lilla hotellet Townhouse som låg precis vid stranden kan verkligen rekommenderas. Vitt och vitmålade trämöbler överallt förutom en röd klick här och där. Ingen pool dock, till Majas besvikelse, men ett fantastiskt soldäck på taket. Och eftersom jag ändå inte gillar choklad så var det ju mycket trevligare med en rödvit badboll på kudden!!

2 kommentarer:

AnnaO sa...

Åh vad mysigt det ser ut. Vad tråkigt för er att ni missade regn- och hagelvädret vi hade här hemma idag. Kram till er alla

Karin sa...

Fira födelsedagAR? Vem mer än du fyller år i dagarna? Har ni en hemlig gäst med er?