söndag 11 januari 2009

Prinsesskalas














Idag har Maja haft födelsedagskalas och om temat mot förmodan inte framgår av bilderna så var det "prinsar och prinsessor". På kalaset fanns bara 3 prinsar. Dock var den ene utklädd till prinsessa.


















Maja hade själv komponerat menyn och jag måste erkänna att det tog ett tag innan jag förstod vad pinnar med korv och köttbullar på en melon innebar! Och så tårta så klart!














Tre glada prinsessor! Tea, Maja och Maja.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å så söta de är! Maja skulle bara veta vilken duktig & ambitiös mamma hon har som ordnar så fina saker för henne. Vilken present! Vad vad det för en fjolla till kille som var prinsessa? Haha,skojade lite bara!

Anonym sa...

Hej Maja..

Vilket härligt kalas ,med många

söta prinsessor, tycker nog att Kalle

också var jätte söt som prinsessa

Anonym sa...

Det var nog dom sötaste och gladaste powerprinsessorna som jag har sett, go girls! Kramar från faster

Anonym sa...

Prinsesskalas för en prinessa såklart! superfint... så kul att ni har en blogg så man får se såna här kort och blir alldeles glad.
Och inget morfar troll kom:)
Tänkte ringt men antar att ni somnat helt slutkörda nu efter dagen! Puss

Johanna Wong sa...

Detta inlägget vågar jag nästan inte visa för Isabella. Hon kommer bli grönare än grön av avund! Hon är inne i en längta-hem-till-svenska-kompisarna-period för tillfället så jag ligger nog lågt...
Vad fina alla var på kalaset, Maja! Undrar om Henrik underhöll genom att visa sina muskler för alla barnen? (Mammorna har ju redan sett dem på lekplatsen, var det inte så?!)