tisdag 16 juni 2009

Fri!


















Nu är vi hemma igen! Kalle är nästan sig själv igen. Bara lite tunnare och lite blekare men betydligt mer bortskämd! Efter 3 dagar med antibiotika som i stort sett tar död på alla bakterier som finns är han fit for fight igen. Tyvärr lär vi aldrig få reda på var en eventuell bakteriehärd satt eftersom man på det "stora fina universitetssjukhuset" lyckats slarva bort Kalles prover! Trots avsaknad av förkylningssymtom verkar det ändå som de misstänker pneumokocker i luftvägarna för när de fick höra att pappa-Henrik haft en nära-döden-upplevelse i form av bihåleinflammation för bara några veckor sedan och att det fanns en snorig 4-årig potentiell smittbärare i familjen blev både Maja och jag ivägskickade till labbet för provtagning. Vi väntar med spänning på provsvar efter midsommar - om nu proverna hamnar där de ska.

5 kommentarer:

AnnaO sa...

Vad skönt att höra att han är bra igen, vilken jättemysig bild! GosKalle!

Kram Anna

Karin sa...

Vilka klantiga labråttor! Skönt att trädan är över i alla fall. Håller med Anna om att bilden är fin. Kram till er alla!

Kristin sa...

Stackars liten, vilken pärs! Fick minnen från när Klara var magsjuk och blev inlagd och fick dropp i ett par dar. Då låg vi också på isoleringen och Klara hade en lika ombunden fot med tofs som fastnade överallt. Skönt att höra att Kalle mår bättre igen! Kramar från Slättisarna

Ulrika sa...

Ja, tofsen förstår jag inte alltså? Kan de inte bara tejpa fast den??

Fam Nordfeldt (Anja, Johan, Oscar & Axel) sa...

Lille Kalle! Stackars liten! Vi är SÅ glada över att du är bättre! Ha en riktigt härlig midsommar och fortsätt att skämma bort honom lite till för det är han värd! :)