söndag 14 juni 2009

Kvinnor kan!














I helgen var det Teknikdag på Orust! Detta innebar att Stefan och Bosse (goa gubbar!) från Ottestala Schakt och Johan Palm från Skandinavisk Kommunaltekik (inte han från Idol) var ute och förklarade för oss vanliga dödliga hur vi skulle koppla in oss på det kommunala vatten och avloppsnätet. Detta var ju ett tillfälle vi inte fick missa men efterson Kalle hade över 40 graders feber när vi skulle åka blev det så att Maja och jag fick åka själva! Vi rörde oss världsvant mellan schaktmaskiner, avloppspumpar, frostskyddsslangar och männen från grannfastigheterna, utan att egentligen fatta ett dugg. Med oss hem fick vi en pump. Med tanke på att vi fick vårt bygglov beviljat i förra veckan är det nu bara att dra igång! Tjoho!! Har aldrig någonsin kännt mig mer okunnig!!!

7 kommentarer:

Johanna Wong sa...

Grattis till bygglovet! Då räknar vi med att komma och hälsa på i "nya" stugan i sommar!

Ulrika sa...

I wish! Förhoppningsvis har vi kommit så långt så att vi har fixat en grund, dvs sprängt bort en stor bit berg så att vår altan förvandlats till ett hål där källaren sen ska vara. Låter det lockande??? Ni vet att ni alltid är välkomna!!

Marcel sa...

Johanna, vi kanske skall passa på att fråga hur man gör för få ett bygglov godkänt när vi är där?

AnnaO sa...

Vad synd att det inte var den riktige Johan Palm, det hade varit roligt tycker jag ; )

Ulrika sa...

Tyvärr Marcel. Vi har ingen aning om hur det gick till? Vi är faktiskt förvånade själv. En möjlig förklaring skulle kunna vara att både sökanden, arkitekten och grannen som skulle godkänna heter Ringdahl i efternamn.

Marcel sa...

Efter släktträffarna som vi varit på tycker jag att vi borde ha liknande förutsättningar i Kävlinge...

Familjen Ringdahl sa...

Ja visst ja, det är ju så det är ute på landsbygden. Så vad är problemet? Har ni lämnat in?