torsdag 12 november 2009

Tjing tjong Wong!















I veckan har vi haft finbesök från Kina. Marcel har varit hemma och jobbat några dagar och då bott hemma hos oss. Maja var först jätteledsen att Isabella inte kunde följa med men insåg ganska snart fördelen med att ha Marcel för sig själv - mamma och pappa har ju ändå fullt upp med hennes personlighetsförändeade lillebror som är konstant ARG! Stackars Marcel har släpats med på allt från dagis till skridskoskola och övrig tid har Maja hängt efter honom som en skugga. Räknade han med några dagars barnledigt så blev han nog besviken.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker inte om när ni klagar på

Min gulliga Kalle , tror inte alls på vad ni skriver.

Johanna Wong sa...

Masken sitter PRECIS så snyggt som jag hade hoppats på Maja! Verkligen jättefin blev hon, synd bara att den inte hann fram till Halloween... Skulle kunna skrämma slag på den tuffaste!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Håller med anonym...
Märkte inget av det där humöret, en mysig liten rackare som vi mötte.
Hälsa dem bägge två.

Tackar också åter för en mycket trivsam kväll med god mat och dryck.

//Rånäsgrannen

snorungen som Karin skulle sagt sa...

Wassa!!!!!!! han brås på sin moster!!! Mohahaha e de så så vet ni vad ni har framför er, glwt:) Miljarder med pussar till min arga underbara gudson och till storasyster och resten av familjen som är underbara och står ut och älskar trots trots, lyckliga honom (å mej;))

Familjen Ringdahl sa...

Jo, så är det ju!;)
Och Rånäsgrannen, vi har faktiskt sett ett visst samband mellan att vi har gäster och han inte behöver äta upp sin mat, inte behöver sitta kvar vid bordet, får äta obegränsade mängder med godis oxh inte behöver gå och lägga sig förrän han slocknar i en liten hög på golvet och att han bli mindre ilsken!!!

Rånäsgrannen sa...

Haha, saken är biff.
Mycket mer gäster som har med sig godis och stannar för länge.

Ha det bra och säg till Hendrik att krya på sig,

//Joacim