söndag 27 december 2009

Maja 5!


















Idag blir vår lilla tjej 5 år vilket känns helt otroligt. Man säger ju alltid att tiden går så himla fort och det låter ju löjligt men det märks ju så tydligt på den nya generationen. Detta är en bild från när de firade Majas födelsedag på dagis. Då kom Häxan Tyst på besök! Hon kommer till barnen varje vecka för att överlämna en anteckningsbok som ett av barnen får ta hem kommande vecka. Under veckan ska man sedan skriva en sida i den maratonsaga som barnen skriver tillsammans. Att häxan även kom på Majas kalas var en stor händelse. Tyvärr kom hon bara för att säga att hon inte kommer att komma fler gånger eftersom hon har blivit befordrad till superhäxa och då fått alldeles för mycket att göra. Istället ska hon skicka sin bror, mjukisråttan KnäppTyst.

Jag kan bara konstatera att det är fantastiskt att det finns dagis med personal med oändligt tålamod och enorm fantasi. Passar på att skicka en extra julhälsning till dem så här i juletid!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Maja!! Jag sitter på en buss påväg upp till Johan. Hoppas ni har det bra hos mormor o morfar, hälsa alla så gott och ha en bra födelsedag! Bamsekramar från faster

Karin sa...

Hej lilla stora Maja! Många grattiskramar från oss alla i Madrid. Just nu bor Elias & Agnes farmor & farfar i vårt gästrum där du, Kalle, mamma & pappa var inkvarterade när ni hälsade på oss i våras. Du minns väl? Jag hoppas att din födelsedag varit extra bra & att ni hittat på något riktigt kul bara för dig. Hälsa till hela familjen, särskilt till pappa som vi naturligtvis glömde säga grattis till på hans födelsedag. Kram igen!