tisdag 2 februari 2010

Maja och Kalle!

- En uppdatering

MAJA...













...börjar förbereda sig för att starta "nollan" till hösten, eller rättare sagt hennes minst sagt chockade föräldrar försöker fatta var dessa första 5 år tog vägen. Annars är hon i dagsläget mest stolt över de 5 stygn hon fick sytt under hakan igår när hon trillade i rutchkanan på dagis. Idag har de lekt sjukhus hela dagen på dagis och Maja var den självklara patienten.

KALLE...













...gör stora framsteg på tuggummifronten. Han har äntligen lärt sig att man inte ska svälja tuggummit. Däremot att man kan lägga det någonstans och sedan fortsätta tugga senare - om man kommer ihåg vart man lagt det - eller om det inte redan har fastnat i någons strumpor eller någon annanstans. Han övar för tillfället på att gå samtidigt som han tuggar.

3 kommentarer:

stolta moster Lisa sa...

Maja hakärr e de tuffaste som finns, det är det bara riktigt grymma tjejer som har, du och jag och Stina!!:) kanske kommer det ett paket på posten idag till sjukhuspatienten!
Å Kalle, Kenzo hälsar att han ser fram emot å gå på tuggumijakt med dig om du glömt vart du lagt dem;)
ÄLSKAR ER mest i världen!!!

saowa sa...

och jag är då också medlem i hak-ärrs-klubben! bara riktigt tuffa tjejer, som sagt! kramar sara (förresten så frågar min kompissambo johan varje dag om inte maja ska komma och hälsa på oss snart! han vill åka pulka, nämligen)

Familjen Ringdahl sa...

Anyday! När får vi komma!?!?