måndag 22 februari 2010

Sparkens återkomst!


















Att åka spark tillhör verkligen ett av mina tidiga barndomsminnen men efter det kan jag inte komma ihåg att jag åkt spark mer än en gång (i Jukkasjärvi) förrän denna vintern kom! I år har vi sparkat fram både i Deje och nu i helgen i Floda. Härligt!! Och ja, det är Kalle som sitter inklämd mellan Maja och Lisa-Lizette i 80-tals-outfit....I like!

2 kommentarer:

laserkvinnan sa...

80-talslisa ska vara försiktig men behöver inte vara speciellt orolig för lasern som det ser ut nu, nej. lugn bara lugn, och låt inte rikspolistyrelsen skrämmas sådär. fast du är inte ensam, det kan man trösta sig med. och vad beträffar tredjebarnsrtikeln så har jag faktiskt sparat den här hemma för att jag tänkte fråga ullis om den ja. fast de som uttalade sig verkade ju inte direkt gilla barn. hualigen med tre stycken, typ. man kan nog konstatera att de hade för dåligt med barnflickor. jag och bönan kommer såklart till undsättning sen, så att ni lovebirds får göra annat! hurra!

lillasyster sa...

Syster yster! Ni har världens finaste barn! Alla dina vänner har underbara barn som har tur som har engagerade föräldrar som bryr sig om dem. Nästan varje arbetspass så träffar jag barn och ungdomar som saknar de förutsättningarna och som hamnat snett eller har det jäkligt sopigt i övrigt rent ut sagt. ORÄTTVIST är en känsla jag bär med mig rätt ofta. Ibland så räcker med mycke av de lilla för ett bidrag till förändring. Snälla kan inte du och dina vänner med era bloggar lägga ut en länk till http://www.dammsugsverige.se

Gå igenom era sparbössor, samla 50- öringar!!!!!!! Snälla, De e för en grymt bra sak!!!!